Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

облагородить детские площадки в городе 77 9
Создать комиссию по вопросу качества медицинского обслуживания в городе Авдеевка. 45 22
Облаштування ролердрому у м.Авдіївка для організації корисного дозвілля дітей та дорослих. 44 18
облагородить детские площадки в городе 77 9
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Упорядочить движение автотранспорта в центре г. Авдеевка

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

МАЛИХІН ПАВЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ

Шановний Віталію Вікторовичу!

Військово-цивільною адміністрацією міста Авдіївка Донецької області розглянуто Вашу петицію стосовно «впорядкування руху автотранспорту у центрі міста Авдіївка», з цього приводу повідомляємо наступне:
Доводимо до Вашого відома, місто Авдіївка Донецької області Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 р. №1275-р віднесено до переліку населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція. Крім того, м. Авдіївка Донецької області є населеним пунктом, що розташований на лінії зіткнення, що затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 р. №1276-р.
Для розгляду вищенаведеної петиції керівництвом військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області було скликано нараду за участю представників Збройних Сил України, посадових осіб Національної поліції України. На вказаній нараді розглядалось питання можливості відкриття руху через блок-пост, що розташований на залізничному переїзді, на вулицю Воробйова.
Представниками Збройних Сил України наголошено, що рух вздовж вулиці Воробйова у місті Авдіївка є небезпечним для громадян через часті обстріли блок-посту з боку незаконних збройних формувань. Перебування на вулиці Воробйова є вкрай небезпечним для громадян міста в умовах проведення антитерористичної операції.
Крім того, для відкриття руху вздовж вулиці Воробйова необхідно збільшити кількість військовослужбовців для проведення огляду транспортних засобів. Також на нараді наголошено, що у необхідних випадках рух транспорту екстрених служб не обмежується у будь-який час доби.
Відповідно до статті 15 Закону України «Про боротьбу з тероризмом» посадові особи, залучені до антитерористичної операції, мають право тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на вулицях та дорогах, не допускати транспортні засоби, у тому числі транспортні засоби дипломатичних представництв і консульських установ, та громадян на окремі ділянки місцевості та об'єкти, виводити громадян з окремих ділянок місцевості та об'єктів, відбуксировувати транспортні засоби.
Інформуємо Вас, що військово-цивільна адміністрація міста Авдіївка Донецької області зверталась до керівництва ПрАТ «АКХЗ» з проханням ремонту дороги від залізничного переїзду до ПрАТ «АКХЗ», яка перебуває на балансі заводу, з метою комфортності та економії часу при пересуванні вказаною дорогою.
Відповідно до статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» та на підставі вищенаведеного вважаємо недоцільним відкриття руху з залізничного переїзду вздовж вулиці Воробйова. Дане питання може бути розглянуто лише за умови стабілізації ситуації у місті Авдіївка Донецької області.
Дякуємо Вам за активну громадянську позицію та занепокоєння долею міста Авдіївка Донецької області.

З повагою,
Керівник військово-цивільної