Про передачу міських шкіл у власність міської територіальної громади

ОСВІТА

Реалізуючи своє право на участь у місцевому самоврядуванні за належністю до Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади (далі-міська територіальна громада),

ураховуючи гарантоване законом право міської територіальної громади на майно, що перебуває в управлінні Бобринецької районної ради,

спираючись на високі показники установ і закладів освіти міської територіальної громади, досягнуті ними за підсумками 2016/2017 навчального року,
та
дбаючи про подальше покращення умов праці і навчання (якості освітніх послуг),
в тому числі за рахунок реалізації бюджетних програм і спільних проектів,
залучення інвестицій і грантів,

незважаючи на встановлення Бобринецькою районною радою мінімальної кількості підписів громадян на підтримку електронної петиції у розмірі, майже вдвічі більшому ніж передбачено законом,

беручи до уваги триваючу бездіяльність Бобринецької районної державної адміністрації щодо забезпечення законності при розгляді питань, що зачіпають права та інтереси міської територіальної громади,

керуючись Європейською хартією місцевого самоврядування,
Європейською соціальною хартією (переглянутою),
статтями 140-143 Конституції України, статтями 43,60 та пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 39 Прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу України, преамбулою та статтями 4,5,23-1 Закону України «Про звернення громадян»,

П Р О Ш У :

забезпечити (діючи лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України) підготовку та внесення на розгляд сесії Бобринецької районної ради питання про передачу у власність міської територіальної громади комплексів будівель та матеріальних цінностей, закріплених за закладами освіти, які знаходяться у м.Бобринець та задовольняють колективні загальноосвітні потреби виключно міської територіальної громади;
розглянути цю петицію на спеціально ініційованому громадському слуханні, надавши мені можливість її представлення.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 листопада петицію підписали 127 осіб з 250 необхідних.