Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Добавити на сайт Бродівської міської ради інформацію про:

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БЕЛЕЙ АНАТОЛІЙ АНДРІЙОВИЧ

Додаток 1 до рішення
виконавчого комітету
Бродівської міської ради
№30 від 23.01.2017 року

Шановний Юрію Мар’яновичу

Виконавчий комітет Бродівської міської ради розглянув електронну петицію «Добавити на сайт Бродівської міської ради інформацію про:».
Згідно тексту Вашої петиції слід добавити на сайт Бродівської міської ради інформацію про:
- майно , а саме основні засоби та нематеріальні активи, що знаходяться на балансі міської ради;
- майно, що знаходиться на балансі комунальних підприємств;
- дату та час проведення земельних торгів, тендерів та конкурсів, що проводить Бродівська міська рада.
- Систему електронних закупівель.
Виконавчий комітет Бродівської міської ради Львівської області діє лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Згідно статей 135,137 Земельного кодексу №2768-14 від 01.01.2017 із змінами та доповненнями «Земельні торги проводяться у формі аукціону» та «Виконавець земельних торгів після отримання документів та матеріалів на лот забезпечує опублікування на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин, а також, за бажанням організатора земельних торгів, у друкованих засобах масової інформації оголошення про проведення земельних торгів», тобто при проведенні земельних торгів виставляється оголошення на сайті Держгеокадастру за адресою http://www.torgy.dazru.gov.ua/ де зазначається дата і час проведення.
Згідно ст..10 закону України про «Публічні закупівлі» від 25.12.2015 №922-VII «Замовник самостійно та безоплатно через авторизовані електронні майданчики оприлюднює на веб-порталі Уповноваженого органу в порядку, встановленому Уповноваженим органом та цим Законом, інформацію про закупівлю…». Виконавчий комітет Бродівської міської ради розміщує через авторизований майданчик «Держзакупівлі.Онлайн» на порталі ДП “ПРОЗОРРО” за електронною адресою https://prozorro.gov.ua дані про закупівлі. Згідно ст.7 ЗУ «Про публічні закупівлі» державне регулювання та контроль у сфері публічних закупівель здійснюється уповноваженим органом. Відповідно до положення про Міністерство економічного розвитку і торгівлі України затвердженого Указом Президента України від 31 травня 2011 року № 634/2011 «Мінекономрозвитку України є спеціально уповноваженим органом у сфері державних закупівель, метрології, з питань державно-приватного партнерства, оборонного замовлення.»
Законом України «Про доступ до публічної інформації» визначено порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом, та інформації, що становить суспільний інтерес. Відомості щодо майна, а саме основних засобів та нематеріальних активів, що знаходяться на балансі міської ради та майна, що знаходиться на балансі комунальних підприємств не входять в перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних.

Секретар міської ради Марія Степанків

Станом на 27 березня надано відповідь на 1 петицію Переглянути