Встановлення туристично-інформаційних стендів біля історичних об'єктів міста

У грудні 2016 року за ініціативою громадських активістів у Бучі був проведений круглий стіл "Відродження, збереження та розвиток культурно-історичної спадщини м. Буча", одним з рішень якого був пункт про необхідність встановлення інформаційних стендів біля історичних об'єктів у Бучі. На жаль, дотепер невідомо, чи взяла БМР до уваги рішення круглого столу.
Історія Бучі заслуговує на уважне ставлення до неї. На жаль, вже багато років не функціонує краєзнавчий музей, у занедбаному стані знаходяться будинки, які могли б стати осередками культурного життя Бучі: Патонів, Домбровського, Штамма та ін.
Встановлення туристично-інформаційних стендів єдиного зразку біля історичних об'єктів (у тому числі там, де їх вже немає - будинки Мурашків, Булгакових та ін.) сприятиме розумінню важливості історичного минулого та дбайливого ставлення до пам'яток, патріотичному вихованню молоді, розвитку туристичного потенціалу Бучі.
(на фото приклад стенду)

Дата створення:

Станом на 22 листопада петицію підписали 22 особи з 240 необхідних.