Статут міста Буча

ІНШІ

Більшість проблем міста - від невизначенності способу регулювання відносин між владою та місцянами. Той спосіб управління, який ми зараз маємо - є застарілим, всі рішення в тій чи іншій редакції покладаються на міського голову, який через зростання міста та розширення потреб місцян не справляється з усіма ініціаціями громадян. Однією з кричущих проблем - є спосіб узгодження рішень через громадські слухання, які проводить ... секретар ради. Людина, що також формує порядок денний сесій депутатів. Тому, в Бучі вже не вистачає рук, щоб затикати всі рішення (чи роти?) які вже визріли та перезріли... Статут міста дозволяє визначити основні засади (місцевий закон) сталого розвитку територіальної громади міста. В цьому контексті часто виникає запитання - а як же члени майбутньої ОТГ? По закону та по праву вибору мешканців населеного пункту - кожен населений пункт має право на свій статут чи приєднується до повітового (уїздного) міста. В 2015 році в Ірпені вже прийнята нова редакція Статуту. Бучанський статут досі є лише мрією активу за межами міської ради. Прошу підтримати петицію про створення робочої группи та прийняття нової редакції Статуту.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 вересня петицію підписали 7 осіб з 240 необхідних.