+ ще 134 громади!

Облаштування тротуару вздовж дороги від зупинки "Школа №2" до Українського гуманітарного інституту

"Школа №2" - це найближча зупинка громадського транспорту до Українського гуманітарного інституту, якою щодня користуються сотні студентів та викладачів інституту, а також велика кількість школярів та їхніх батьків, які відвідують ПНВК "Академія Мудрості", що розташований на території УГІ.

Більшість дороги від школи №2 обладнана тротуаром, але залишилась невеличка ділянка, на якій тротуар відсутній (зображення додається). Пішоходи, користуючись цією дорогою, змушені виходити на проїзну частину, що піддає їх небезпеці.

Прошу міську владу розглянути вищевказану проблему та побудувати тротуар на вказаній ділянці для більш безпечного пересування пішоходів, особливо дітей та юнаків. Крім цього, прошу розглянути можливість облаштування освітлених пішохідних переходів через вулиці Інститутську та Тургенєва в районі Українського гуманітарного інституту для зменшення ризику наїзду на пішоходів.

Петиція щодо облаштування тротуару вздовж дороги від зупинки "Школа №2" до Українського гуманітарного інституту розглянута. Відповідь у прикріпленому файлі.

Петицію підписали 241 особа з 240 необхідних.