Не порушувати трудові права музичних керівників та інструкторів фізкультури дошкільних закладів міста!

ОСВІТА

Шановні громадяни, батьки дітей дошкільного віку, колеги-педагоги та всі, кому небайдуже життя дошкільної освіти міста!

Прошу Вас підписати цю петицію.
З 7 вересня цього року музичні керівники та інструктори з фізкультури в дошкільних закладах міста поставлені керівниками закладів перед фактом зміни графіків роботи на ставку з розривом робочого дня на 3 години з 12.30 до 15.30, що є незаконним. Крім того, забароняють тарифікувати їх більше ніж на одну ставку, навіть при наявності вакансій у закладах.
Всі ці заходи значно погіршать умови роботи та матеріальний стан музичних керівників та фізінструкторів, що призведе до масових звільнень.
Через це музичні керівники та інструктори з фізкультури, які залишаться працювати, не зможуть охоплювати всі групи в дошкільних закладах музичними та фізкультурними заняттями, розвагами та святами.

Отже, в результаті постраджають найменші мешканці нашого міста, які не отримають повноцінного музичного та фізичного розвитку в дошкільному закладі!!!!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 25 вересня петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.