Укладання плиткою тротуарів центральних вулиць Чернігова

Вітаю, шановні чернігівці!
(Цей абзац є вступним, не витрачаючи часу, можна відразу перейти до другого). Наше місто стає красивішим та охайнішим. Ремонти ведуться в різних його куточках: ремонтуються дороги, дворові проїзди, мережі комунікацій, освітлення. Приємно, що впроваджується новий підхід в озелененні та прибиранні міста. Чернігів відкривається перед жителями та туристами з іншого – естетичного боку.

Межі досконалості немає, але можна вже зараз під час ремонтів доріг передбачити укладання плиткою тротуарів хоча б на вулицях центральної частини міста. Цей матеріал виглядає значно естетичніше та практичніший за асфальт з точки зору догляду і експлуатації.

Приклад українських та європейських туристичних міст показує, що саме плиткою вимощуються пішохідні частини центральних вулиць. Даний матеріал підкреслить красу історичної частини Чернігова (прикладом є Вал, де плитка вже лежить) та не суперечитиме дизайн-коду міста .

Сподіваюся ви поділяєте мою думку та підтримаєте дану петицію!

Шановна Анно Володимирівно!

Розглянувши Вашу електронну петицію, повідомляємо наступне.
В подальшому при розробленні проектно-кошторисної документації на об"єкти благоустрою буде враховано заміна покриття тротуарів з асфальтобетону на тротуарну плитку. До робочих проектів, на яких розпочато капітальний ремонт та не завершено благоустрій тротуарів буде внесенор зміни.

Заступник начальника управління
житлово-комунального господарства Є. В. Дейнеко

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.