Бруд у маршрутках

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Доброго дня, шановні! Введіть обов'язкову чистку салону для людей в маршрутках хоча б кожні 2-3 неділі . Неможливо в таку маршрутку заходити. Сморід , сидіння липкі ... Не можна нікуди доторкнутись . Після поїздки в маршрутці куртка стає замурзана за 1 поїздку. А це престиж та лице нашого міста, чистота транспорту. Був випадок , коли поряд із водієм сідаєш, і стає дурно від різкого та сильного сморіду сечі та інших додаткових "ароматів". А скільки хвороб така антисанітарія розповсюджує. Якщо не можуть підтримувати чистоту м'яких сидінь, нехай замінять на пластикові сидіння, та протирають їх вологими антибактеріальними серветками хоча б кілька разів на день. Дітей зі слабким імунітетом небезпечно везти у такому транспорті. Скільки вже такого було, коли заходиш в маршрутку і одразу виходиш, бо брудно на стільки, що стає погано і із поваги до себе не сідаєш у це страхіття.. Потурбуйтесь, будь ласка, про здоров'я нашого міста та чистоту нашого міського транспорту.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 листопада петицію підписали 203 особи з 250 необхідних.