Дорога на Старій Подусівці

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Просимо відремонтувати дорогу, від вулиці Гагаріна до вулиці Другий кілометр. Дорога в дуже поганому стані. Всі 25 років, що я там проживаю, жодного разу не проводився ремонт дороги. Після дощу пройти по вулиці зовсім неможливо. Всі раніші прохання по цьому питанню результату не мали. Просимо відремонтувати, щоб можна було нормально ходити та проїзжати з дитиною в колясці чи на велосипеді.

Шановна Юлія Леонідівна!

Вашу електронну петицію, яка набрала необхідну кількість голосів відповідно до п. 8 ст. 51-1 Статуту територіальної громади стосовно ремонту дороги від вул. Гагаріна до вул. 2-й кілометр розглянуто.
По суті порушеного питання повідомляємо. Перелік об’єктів капітального ремонту доріг приватного сектору на 2018 рік погоджений депутатською постійною комісією міської ради з питань житлово- комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження. Враховуючи обмежене фінансування до переліку не ввійшли вище зазначені вулиці, тому забезпечити проведення робіт немає можливості.

Начальник управління житлово-комунального Я. В. Куц
господарства

Петицію підписали 293 особи з 250 необхідних.