Терміново навести лад з перевезенням маршрутним транспортом у Чернігові.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Терміново навести лад з перевезенням маршрутним транспортом у місті Чернігові. Звернення до начальника управління транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради Бєльського Олександра Володимировича та інш.!!!
В звязку з чисельними жалобами населення нашого міста на перевізників різних маршрутів вимагаємо ТЕРМІНОВО НАВЕСТИ ЛАД в даному питанні. В інтернеті тільки і розмови то водій нахамив учасникам АТО то діткам, маршрутки ходять не за розкладом, водії під час руху розмовляють по телефону і т.д. Реформа транспортної системи міста пройшла!? На одному чи на двох маршрутах з"явилися нові автобуси, і ВСЕ? А на інших? Хлам та непотріб!!! Почитайте зміст петицій по місту Чернігову: левова доля стосується громадського транспорту! Тобто не все гаразд у даний сфері? У відповідь лише відписки!!! Пропонується керівництву управління нарешті повернутися обличчям до мешканців міста та усунути всі недоліки.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 23 березня петицію підписали 261 особа з 250 необхідних.