Интервал движения общественного транспорта после 19,00

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Согласно новой транспортной реформы, на большинстве маршрутов после 19,00 сокращается количество автобусов и тем самым увеличивается интервал движения общественного транспорта до 15-25 мин.
Большинство жителей нашего города, которые имеют 10-12 часовой рабочий день,заканчивающийся в 19 или 20,00. Почему они должны 25 мин. стоять на остановках и ехать в переполненных автобусах? В то время как в рабочее время гоняют пустые маршрутки каждые 5-10 минут.
Прошу учесть интересы работающего слоя населения и сократить интервал движения общественного транспорта с 19,00 до 21,00 до 8-12 минут, чтобы люди могли более комфортно и быстро добираться с роботы домой и уделять время отдыху и семье, а не ожиданию автобуса.

Шановна Ганно Вікторівно!

Електронну петицію щодо інтервалів руху громадського транспорту у вечірні години, розглянуто. За результатами повідомляємо наступне.
Рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.09.2016 року № 419 затверджено нову мережу міських автобусних маршрутів загального користування в місті Чернігові, що набрала чинності з 10.01.2017 року.
У зв’язку з цим управління транспорту та зв’язку міської ради оголосило та провело конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.
Умови конкурсу стосовно інтервалів руху автобусів було сформовано, виходячи з даних про пасажиропотік на протязі доби та вимог до тривалості робочої зміни працівників громадського транспорту (водіїв та кондукторів).
Звертаємо увагу, що на маршрутах № 1 «вул. Захисників України – Дачі (Ст. Білоус)», № 15 «Забарівка – вул. Савчука», № 21 «вул. Захисників України – Вул. Незалежності», № 27 «Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод», № 37 «Залізничний вокзал – вул. Єськова» інтервал руху автобусів після 19-тої години складає 10-15 хвилин.

Начальник управління транспорту
та зв'язку міської ради О. В. Бєльський

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.