Зобов'язати Облтеплокомуненерго зробити перерахунок плати відповідно до постанови КМУ №865 від 30.11.2016 року

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Створити комісію та розглянути роботу ПАТ Облтеплоеомуненерго на предмет дотримання вимог діючого законодавства.
За результатом розгляду прийняти відповідні рішення.

Відповідно до постанови КМУ №865 від 30.11.2016 року «Про особливості нарахування плати за надану послугу з централізованого опалення населенню у разі відсутності у квартирі (будинку садибного типу) та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії в опалювальний сезон 2016/17 року» нарахування плати за надані послуги з централізованого опалення повинно здійснюватися на підставі середньозважених для відповідного населеного пункту показників споживання теплової енергії поточного розрахункового періоду, виставлених споживачам згідно з показниками будинкових засобів обліку теплової енергії.
Даною постановою заборонено застосовувати для розрахунку плати за надану послугу з централізованого опалення для населення вимоги пунктів 21, 40—48 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою КМУ від 21.07.2005 р. № 630
Не зважаючи на діючу вимогу КМУ та норму закону, ПАТ «Облтеплокомуненерго» перерахунок плати за послуги не робить, та продовжує виставляти рахунки згідно постанови №630, що є прямим порушенням вимог постанови КМУ №865.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 23 березня петицію підписали 272 особи з 250 необхідних.