+ ще 121 громадa!

Зобов'язати Облтеплокомуненерго зробити перерахунок плати відповідно до постанови КМУ №865 від 30.11.2016 року

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Створити комісію та розглянути роботу ПАТ Облтеплоеомуненерго на предмет дотримання вимог діючого законодавства.
За результатом розгляду прийняти відповідні рішення.

Відповідно до постанови КМУ №865 від 30.11.2016 року «Про особливості нарахування плати за надану послугу з централізованого опалення населенню у разі відсутності у квартирі (будинку садибного типу) та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії в опалювальний сезон 2016/17 року» нарахування плати за надані послуги з централізованого опалення повинно здійснюватися на підставі середньозважених для відповідного населеного пункту показників споживання теплової енергії поточного розрахункового періоду, виставлених споживачам згідно з показниками будинкових засобів обліку теплової енергії.
Даною постановою заборонено застосовувати для розрахунку плати за надану послугу з централізованого опалення для населення вимоги пунктів 21, 40—48 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою КМУ від 21.07.2005 р. № 630
Не зважаючи на діючу вимогу КМУ та норму закону, ПАТ «Облтеплокомуненерго» перерахунок плати за послуги не робить, та продовжує виставляти рахунки згідно постанови №630, що є прямим порушенням вимог постанови КМУ №865.

Шановний Сергію Олександровичу!

Ваша електронна петиція стосовно дотримання ПАТ «Облтеплокомуненерго» вимог діючого законодавства, розглянуто управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.
За результатами розгляду повідомляємо, управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради підготовлено проект розпорядження міського голови «Про створення комісії» з перевірки роботи ПАТ «Облтеплокомуненерго» на предмет дотримання вимог діючого законодавства України, яке відповідно до регламенту роботи виконавчих органів Чернігівської міської ради проходить процедуру візування. За результатами роботи комісії буде розміщена відповідь.

Начальник управління Я. В. Куц

Петицію підписали 272 особи з 250 необхідних.