Льодовий Дворець у місті Чернігові

Голосуймо за створення Льодової Арени у місті Чернігові. Взику на каток ходить майже все місто, то чого не зробити стаціонарний каток, та професійну хокейну арену.

Шановний Дмитре Ігоревичу!

За результатом розгляду електронної петиції від 04.04.2017 № 25-П щодо будівництва льодової арени у місті Чернігові в межах повноважень управління повідомляємо наступне.
Будівництво спортивної споруди для професійної хокейної арени це важливе питання не тільки на місцевому рівні, але й на рівні державному.
В багатьох містах України споруджено сучасні льодові комплекси. Ці проекти є складовими системної роботи Уряду з розвитку професійного і масового спорту та популяризації здорового способу життя.
Чернігівська міська ради неодноразово намагалася врегулювати питання будівництва стаціонарних катків, відкриття дитячо-юнацької спортивної школи, в якій підлітки зможуть професійно займатися хокеєм та фігурним катанням.
Рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 17.09.2007 № 237 приватному підприємству «Юридична фірма «Покров» були надані дозволи на проектно-пошукові та археологічні роботи для будівництва спортивно-розважального комплексу сімейного відпочинку з будівництвом льодової арени по вул. Савчука, а рішенням виконавчого комітету від 27.01.2009 № 23 - дозвіл на коригування проектної документації.
Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради в свій час виступало замовником з будівництва спортивного майданчика зі штучним льодовим покриттям «Кордівка», але із-за відсутності коштів незавершене будівництво не було реалізовано у встановленому порядку.

Начальник управління архітектури С.С. Калюжний
та містобудування