Не трогать старые фонтаны на Аллее Героев!!!

Я, против новых фонтанов, старые очень приличные и прекрасно гармонируют с клумбами полными тюльпанов, это очень красиво и мило! Складывается такое впечатление, что больше никаких проблем в городе нет, нужно в центре натыкать как можно больше фонтанов, там план по выполнению?
Хочу привести несколько примеров, куда лучше использовать средства с планируемых новых, ненужных фонтанов:
- проблемы с лифтами
- дороги...причем дороги есть не только в центре, но и в других районах Чернигова
- нехватка детских площадок
- аварийные дома
- освещение, опять же речь не о центре города
- школы и садики
- закупка новых троллейбусов
- детские спортивные площадки
- подземный переход на Украине (скоро станет наземным) Ну и вообще не стыдно за его состояние, от пешеходного фонтана чтоб добраться к фонтану на площаде, нужно спуститься в ужаснейший подземный переход (не сломать ногу, закинуть ребенка на плечо, снять каблуки, а коляску под мышку и на носочках передвигаться не дыша))) Жуть
- опять дороги и т.д. т.п.
Подпиши, пусть настанут изменения к лУчшему, не только в центре!

Шановна Тетяна Юріївна!

Розглянувши електронну петицію громадянки Киреєвої Т. Ю, яка набрала відповідно до п 8 ст. 51-1 Статуту територіальної громади необхідну кількість голосів на її підтримку, в межах компетенції розглянуто управлінням житлово- комунального господарства Чернігівської міської ради.
Повідомляємо, що в 2017 році з міського бюджету управлінню житлово- комунального господарства передбачено кошти на:
- проведення робіт з капітального ремонту ліфтів в житлових будинках м. Чернігова, відповідно до комплексної цільової програми розвитку житлово- комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 30.11.2016 року № 13/УІІ-8 на 2017 рік;
- капітальний ремонт внутрішньо-будинкових проїздів в житловій забудові, капітальний ремонт магістральних доріг, капітальний ремонт доріг приватного сектору та також капітальний ремонт доріг згідно Програми розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки;
- з метою покращення стану житлового фонду шляхом відновлення та поліпшення експлуатаційних показників багатоквартирних житлових будинків міста Чернігова, в яких не створені об’єднання співвласників, рішенням Чернігівської міської ради від 26 січня 2017 року за № 15/УІІ - 6 затверджено Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану житлового фонду міста та його безпечній експлуатації на 2017- 2019 роки, відповідно до якої співвласники багатоквартирного житлового будинку мають змогу провести капітальний ремонт свого будинку на умовах співфінансування;
- технічне обслуговування мереж зовнішнього освітлення м. Чернігова;
- відновлення спортивних майданчиків;
- відновлення дитячих ігрових майданчиків.
Наразі розробляється проектно-кошторисна документація, після чого будуть виконані вищезазначені роботи.

Начальник управління Я.В. Куц

Петицію підписали 252 особи з 250 необхідних.