Підвищити стипендії талановитим дітям

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Існує неправильний підхід до формування інтересу дітей у досягненні певних результатів у своїх талантах. Так розпорядженням міського голови № 21-р від 25.01.2017 року відповідно до Положення про призначення та виплату міських стипендій талановитим і обдарованим дітям та учнівській молоді у сфері фізичної культури та спорту м. Чернігова призначено 20 персональних (іменних) стипендій в розмірі 500,00 (п'ятсот) гривень 00 копійок та 10 персональних (іменних) стипендій в розмірі 300,00 (триста) гривень 00 копійок талановитим і обдарованим спортсменам м. Чернігова.
А розпорядженням № 10-р від 17.01.2017 року встановлего на 2017 рік 58 (п’ятдесят вісім) стипендій по 100 (сто) грн. учням , які стали лауреатами або дипломантами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, оглядів та олімпіад, 7 (сім) стипендій по 100 (сто) грн. учням за високі творчі досягнення в образотворчому мистецтві та відзнаки за участь у міжнародних, всеукраїнських і обласних виставках, конкурсах, пленерах.
Це не відповідає принципам справедливості. Оскільки ці категорії (майбутні музиканти та спортсмени) є дітьми з унікальними можливостями, яких треба заохочувати до праці. Але на 100 гривень в місяць це дуже важно зробити. Прошу розглянути можливість внесення змін до Положення про стипендію міського голови учням початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста Чернігова, яке не переглядалося з 2013 року.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 28 травня петицію підписали 31 особа з 250 необхідних.