РЕМОНТ дороги по проспекту МИРА

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Відразу зауважим, що Чернігову потрібні нові дороги, це не обговорюється, але скільки клопотів приносить перекриття доріг тим хто їздить по цих дорогах на роботу!
Це впершу чергу повязано з тим, що відмінили тролейбусне сполучення, а автобуси та маршрутки їздять в об"їзд - інтервал руху збільшився, що призвело до черг на зупинках, а маршрутні транспортні засоби переповнені.
Ми жителі мікрорайонів ЗАЗ, Ремзавод, Єськаво та всіх інших, терміново вимагаємо від депутатського корпусу Чернігівськоі міськоі ради та міського голови Атрошенко В.А.:
1. ДОБАВИТИ на маршрути, що слідують з цих районів, автобуси та маршрутні таксі, щоб зменшити інтеврал руху між ними, та зменшити їх переповненість адже неможливо терпіти ті умови в яких люди їздять зараз; і не потрібно відмовок, що невистачає т/з, це проблеми влади, а не пасажирів; якщо не можете добавити т/з зменшуйте вартість квитків;
2. Зобов"язати водіїв маршруток і автобусів зупинятися на вимогу пасажирів на зупинках (адже кондуктори часто кричать, що по об"їзному маршруту зупинок немає);
3. Продовжити рух автобуса 4А до Ж/Д Вокзалу (по маршруту 3 тролейбусу), а не до готелю "Україна", а то виходить, що жителям ЗАЗу потрібно робити пересадку і відповідно платити двічі.

Дата створення:

Станом на 22 листопада петицію підписали 59 осіб з 250 необхідних.