Міні-футбольний майданчик,тенісний корт,баскетбол на Гравітоні

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

В зв"язку з малорухливим способом життя,збільшенням хвороб,відсутністю інтересу до занять спортом, боротьба проти куріння та вживання спиртних напоїв- ЗАКЛИКАЄМО!
долучитись до будівництва штучного міні-футбольного майданчика,тенісного корту,баскетболу- відсутня спортивна рухова активність у зимовий період. Влітку майданчик стоїть незайнятим тому що воно в стані совдепу, яма із глиняною сухою крошкою,що не дає можливості грати навіть навесні і влітку. Кожного року на майданчику ростуть сорняки,які перешкоджають спортивно-масовій роботі і взагалі займатись спортом... Закликаємо всіх небайдужих! Адреса - вул. Руська 228б

Шановний Олександре Вікторовичу !
Електронну петицію від 13.02.2017р. № 16 щодо будівництва штучного міні-футбольного майданчика, тенісного корту, баскетбольного поля на існуючому спортивному майданчику, що розташований за адресою вул. Руській,228-Б, розглянуто 15.03.2017р. за Вашої участі.
Інформуємо, що земельна ділянка на вул. Руській,228-Б, на якій розташований існуючий спортивний майданчик, відповідно до державного акту на право постійного користування знаходиться в постійному користуванні професійного технічного училища №13.
У зв'язку з тим, що професійне технічне училище №13 не перебуває у підпорядкуванні міської ради, питання щодо виділення коштів на будівництво спортивного майданчика не відноситься до її компетенції.
Враховуючи цю обставину, пропонуємо звернутись з відповідним клопотанням до Чернівецької обласної державної адміністрації. Готові підтримати Ваше клопотання щодо доцільності облаштування багатофункціонального спортивного майданчика за цією адресою.