Проезд по карточкам

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Предлагаю установить на комунальный транспорт за счет города. А на остальных перевозчиках за счет самих перевозчиков проезд по электронных билетах.
Ставится картоприемник. Заходя в транспорт пасажир проводит картой и тем самым оплачивает проезд.
Какие плюсы:
1 Регулируется стоимость проезда. Дольше едеш больше платиш.
2 водитель не отвликается на обилечивание и не создает арийных ситуаций.
3 нет затрат на кондукторов.
4 возможность анализировать маршруты передвижения людей и тем самым регулировать маршруты транспорта.
5 нет черной бугалтерии
6 нет переплаты перевозчикам. Пенсионерам и льготникам индивидуально будет оплачиваться из бюджета.
И т.д.

Шановний Леоніде Володимировичу!

Повідомляємо, що Чернівецька міська рада підтримала електронну петицію щодо запровадження електронного квитка для оплати проїзду в громадському транспорті (рішення від 09.03.2017 року №624 ).
З метою напрацювання необхідних місцевих нормативних документів для впровадження електронного квитка, плану заходів із реалізації цього завдання, визначення обсягу необхідних фінансових ресурсів та джерел їх залучення розпорядженням міського голови від 13.03.2017 року №126-р створено робочу групу, до складу якої включено Вас, як ініціатора петиції.
Про дату, час та місце засідання робочої групи Вас буде повідомлено електронною поштою.

Станом на 18.04.2017 р.
Повідомляємо Вас, що на виконання рішення Чернівецької міської ради від 09.03.2017 року №624 7 квітня поточного року відбулося перше засідання робочої групи, до якої Ви включені, як ініціатор петиції, з метою напрацювання необхідних місцевих нормативних документів для впровадження електронного квитка для оплати проїзду в громадському транспорті М.Чернівців, плану заходів із реалізації цього завдання;, визначення обсягу необхідних фінансових ресурсів та джерел їх залучення. На засіданні обговорювався досвід впровадження електронних розрахунків за проїзд в громадському транспорті інших міст України та Європи, зокрема напрацьовані за результатами кількох презентацій іноземних та українських виробників у Чернівцях систем е-квитка, вимоги до розробки технічних умов тендерної документації на постачання, встановлення та технічне обслуговування системи автоматизованої оплати та контролю проїзду у громадському транспорті в місті Чернівці.
На жаль, на засідання робочої групи Ви не з'явилися, хоча про час та місце засідання даної групи були повідомлені електронною поштою.
Разом з тим, запрошуємо Вас долучитись до подальших засідань робочої групи.

Петицію підписали 253 особи з 250 необхідних.