транспортні перевезення

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Поновити маршрутку для перевезення пасажирів, які проживають по вул. Стрійській та прилеглих провулках (проживає біля 2 тис. населення).
автор петиції ІВАНОВА Олена Сергіївна

Шановна Олено Сергіївно!
Електронну петицію щодо запровадження автобусного маршруту для перевезення пасажирів, які проживають на вул. Стрийській та прилеглих провулках, розглянуто за Вашою участю.
Питання забезпечення вулиці Стрийської транспортом загального користування іеодноразово розглядалось на засіданні постійно діючої комісії з питань роботи ромадського транспорту та організації дорожнього руху, в тому числі з виїздом на дісце. На ділянці вулиці Стрийської від будинку №67 до будинку №77 мають місце ісуви ґрунту, складний рельєф місцевості, невідповідність геометричних параметрів, а :аме: ширина проїжджої частини вказаної ділянки вулиці становить 4,5 метра, що унеможливлює зустрічний роз'їзд транспортних засобів. Дані чинники суттєво іпливають на безпеку перевезень пасажирів та не відповідають встановленим правилам >рганізації руху пасажирського транспорту, на підставі яких відділом організації юрожнього руху управління патрульної поліції в м. Чернівцях не видаються технічні 'мови стосовно складання схеми руху автобусів. З огляду на зазначене організувати рух ромадського транспорту загального користування вулицею Стрийською наразі немає можливості.
Разом з тим, департамент житлово-комунального господарства в проекті ірограми «Про реформування Програми будівництва, реконструкції та капітального гсмонту об'єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях «Комфортне гісто» на 2017 - 2020 роки» передбачив кошти на ремонт вулиці Стрийської. Після іиконання робіт з ремонту проїжджої частини вказаної вулиці з'явиться можливість ірганізувати рух транспорту загального користування, а саме в реверсному режимі їуде працювати маршрут №8.
Також інформуємо, що згідно з протокольним рішенням міської ради від 2.02.2017р. №312/21 «Про розгляд електронних петицій» Ваша петиція буде розглядатись на черговій сесії міської ради. Про дату та час проведення сесійного засідання Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 261 особа з 250 необхідних.