Позбавити "ООО "Денісівка-1" права перевезення пасажирів на 13 маршруті

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ми, мешканці вулиць Учительська, Каштанова, Заводська та інших прилеглих до маршруту № 13 вулиць, вимагаємо позбавити перевізника ООО "Денісівка-1" права обслуговувати даний напрямок руху.
Основні претензії до перевізника:
– Не регулярне та не своєчасне прибуття автобусів. Маршрутки ходять з інтервалом в 30-40 хвилин (на вихідних може доходити і до години), через це в автобусах виникає жахлива давка. Подекуди жителі вул. Заводської банально не можуть потрапити до салону, через, що їм приходиться або чекати ще пів години (це в кращому випадку) на наступний автобус, або йти декілька кілометрів пішки до зупинки Дріжзавод. Обморожені пальці на ногах та штрафи, які отримують працівники, через запізнення, звичайно, нікого не хвилюють.

– Жахливий стан салону: обшарпані та брудні сидіння, на стелі відсутня обшивка. Влітку – відсутність кондиціонерів в автобусах, чи хоч б, сонцезахисних штор на вікнах. Взимку – не проводиться підігрів салону, хоча в "ПАЗАХ", які використовує на своєму маршруті "Денисівка" є пічки для обігріву, однак вони чомусь в холодну пору року не вмикаються.

– Водії, які вважають, що це їх власний маршрут, тому дозволяють собі не дотримуватись графіку, без поважних на те причин, пропускати свої рейси, не зупинятися на зупинках, не видавати пасажирам проїздні квитки, не відчиняти задні двері, провокуючи цим самим ще більшу давку в передній частині салону. Про манери, деяких шоферів, я взагалі мовчу. Для них звична справа нахамити, чи, подекуди ще гірше, "покрити" нецензурною лайкою пасажирів, які посміють висловити претензії в їх бік.

Наразі перевізники вимагають підвищити тариф на проїзд. Ми згодні, однак, якщо наш маршрут обслуговуватиме перевізник, який чітко дотримується ліцензійної угоди. На маршруті повинні курсувати відносно нові, чи хоча би, в нормальному стані автобуси, які зможуть в повній мірі обслужити пасажиропотік. Інтервал руху повинен складати 10 хвилин в "час пік" та 20 хвилин в інші частини дня. В автобусі має бути обов'язковий підігрів салону в холодну пору року.

Шановні депутати та пане мер, не забувайте, що громадський транспорт це відображення обличчя нашого міста.

Дата створення:

Станом на 26 вересня петицію підписали 121 особа з 250 необхідних.