Електронна черга до архіву РАГСу

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

Якщо ви колись отримували довідку, повторне свідоцтво про народження, витяг, або будь який інший документ в архіві РАГСу, радо підтримаєте цю петицію. Пропоную створити онлайн чергу, щоб кожна людина не сиділа фізично у черзі, якій немає кінця, а мала змогу зареєструватися по інтернет і мати змогу прийти у призначений їй час. Ми маємо право отримати гідну послугу від державної установи, тим більше, що послуга не безкоштовна!
Крім того пропоную:
- забезпечити можливість оплачувати квитанції безпосередньо у приміщенні, а не у відділеннях банків, де також величезні черги;
- створити консультаційний центр на місті або в телефонному режимі, щоб люди приходили вже маючи на руках всі необхідні документи та ксерокопії;
- оздобити приміщення, нехай навіть платним, апаратом Ксерокс.
Очевидно, що даний орган працює не правильно, ніби не для людей, а проти і потребує термінового реформування. Питання де взяти гроші на це ставити не доречно, щодня люди сплачують ці кошти по квитанціях.
Якщо керівник цієї структури не компетентний в питаннях реформи довіреного йому органу, потрібно замінити такого керівника на більш прогресивного та компетентного!
P.S. Сайт, для електронної реєстрації та отримання документів не працює (або працює не коректно) зі слів самих же працівників РАГСу.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 19 лютого петицію підписали 256 осіб з 250 необхідних.