Долучити місто Чернівці до порталу державних послуг IGov

ІНШІ

Впровадити надання електронних адміністративних послуг в м. Чернівці долучившись до порталу державних послуг IGov (igov.org.ua).

Надання адміністративних послуг через портал державних послуг IGov органами місцевої влади багатьох населених пунктів України здійснюється вже понад рік.

Постійно збільшується кількість та підвищується якість доступних послуг, а це - державна реєстрація юридичних та фізичних осіб, оформлення паспорту громадянина та для виїзду за кордон, в сфері містобудування, РАЦС, соціального захисту, запис в електронну чергу та інші.

Громаді же міста Чернівці та області можливість отримувати такі послуги за допомогою порталу на сьогодні так і не надано.

Долучення міста Чернівці до загальноукраїнського порталу державних послуг IGov дозволить підвищити ефективність та оперативність взаємодії органів місцевої влади з громадянами і бізнесом, надання послуг через електронний сервіс зменшить навантаження на службовців і черги, які віднімають робочий час у працюючих громадян та підривають здоров’я пенсіонерів, а також значно зекономить кошти міського бюджету, виключить корупційні ризики.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 19 лютого петицію підписали 207 осіб з 250 необхідних.