+ ще 121 громадa!

Долучити місто Чернівці до порталу державних послуг IGov

ІНШІ

Впровадити надання електронних адміністративних послуг в м. Чернівці долучившись до порталу державних послуг IGov (igov.org.ua).

Надання адміністративних послуг через портал державних послуг IGov органами місцевої влади багатьох населених пунктів України здійснюється вже понад рік.

Постійно збільшується кількість та підвищується якість доступних послуг, а це - державна реєстрація юридичних та фізичних осіб, оформлення паспорту громадянина та для виїзду за кордон, в сфері містобудування, РАЦС, соціального захисту, запис в електронну чергу та інші.

Громаді же міста Чернівці та області можливість отримувати такі послуги за допомогою порталу на сьогодні так і не надано.

Долучення міста Чернівці до загальноукраїнського порталу державних послуг IGov дозволить підвищити ефективність та оперативність взаємодії органів місцевої влади з громадянами і бізнесом, надання послуг через електронний сервіс зменшить навантаження на службовців і черги, які віднімають робочий час у працюючих громадян та підривають здоров’я пенсіонерів, а також значно зекономить кошти міського бюджету, виключить корупційні ризики.

Шановний Ігоре Аркадійовичу!
Ваша петиція відповідно до протокольного рішення Чернівецької міської ради №312/21 від 02.02.2017 року «Про розгляд електронних петицій» буде розглядатися міською радою. Про дату та час розгляду петиції на сесії міської ради Вас буде повідомлено додатково.
Вважаємо, пропозицію підписантів петиції нагальними для впровадження.
З метою підготовки проекту рішення міської ради створюється робоча група у складі фахівців міської ради, волонтерів Порталу державних послуг www.igov.org.ua. Пропонуємо Вам долучитися до роботи цієї групи для підготовки дієвого механізму впровадження Вашої петиції.

09.06.2017 р.
Шановний Ігоре Аркадієвичу!
Згідно протокольного рішення №312/21 від 02.02.2017 р. «Про розгляд електронних петицій» усі електронні петиції розглядає міська рада. Про дату і час чергового засідання міської ради, в порядок денний якого буде внесено розгляд петиції щодо долучення міста Чернівці до порталу державних послуг IGov, Вас буде повідомлено додатково.
За результатами досесійного розгляду, проведеного 9 червня ц.р., вирішено підготувати відповідний проект-рішення міської ради, в якому рекомендувати депутатам петицію №39 про долучення міста Чернівці до порталу державних послуг IGov підтримати.