ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Враховуючи ціни на автомобілі - звичайний пересічний громадянин не в змозі придбати нове авто з салону. В той самий момент, ціни на потримані авто, поряд з сусідніми країнами вищі в ДЕКІЛЬКА РАЗІВ. При цьому дешевим авто може бути, зазвичай, авто ВАЗ, що вироблений у країні-агресорі, і покупка якого вигідна зовнішньому ворогу нашої країни
Враховуючи ситуацію з цінами на авто, все більше громадян обирають купівлю транспортного засобу на іноземній реєстрації. При цьому:
- у випадку скоєння порушення ПДР чи ДТП поліція не має змоги отримати доступ до даних водія,
- стаховка та інші збори платяться в іншій державі, оминаючи Україну,
- власник авто не може ним юридично розпоряджатися.
Для вирішення даної проблеми у ВРУ зареєстровано Законопроект 5567, що дозволить:
- державі Україна наповнити бюджет,
- громадянам спокійно користуватися своїми авто.
Але враховуючи величезне лобі автовиробників, існує шанс що цей законопроект не буде прийнятий.
Тому, як житель міста Чернівці, вимагаю від Чернівецької міської ради направити звернення до ВРУ з вимогою підтримати законопроект 5567
Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо врегулювання транзиту та тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування).

Дата створення:

Станом на 23 вересня петицію підписали 109 осіб з 250 необхідних.