Притягнення до відповідальності керівників служб за несвоечасне та ганебне прибирання міста від снігу. Дороги. Тротуари. Міжбудинкові проїзди.

За весь період зими 2016/2017р.комунальні підприємства не справились з завданням до якого готувались на протязі 9 місяців .нам завжди говорять що комунальники готові до зими але, коли наступае зима і випадае незначний сніг, комунальні підприємства не готові належно прибрати навіть головні вулиці нашого міста.робиться певна (показуха), коли з головних доріг сніг грейдерують ближче до тротуару, и посипають проїжджу частину (місцями) звичайним піском.
Але й таку картину побачиш не щодня. Тротуари тількі завдяки приватним підприємцям(під загрозую не малого штрафу) місцями прибрані. Як правило сніг з тротуару уже вручну знову попадае на проїжджу частину, де автомобілі перетворюють його на кашу з снігу на сміття. Про проблему міжбудинкового проїзду і пересування пішеходів годі і говорити. Ми це все бачимо кожного дня виходячи с під'їздів своїх будинків.
Я рахую що громада міста мае право знати скільки бюджетних грошей було виділено на прибирання снігу з доріг, тротуарів, та міжбудинковими проїздами.
Керівників підприємств які не впоратись з своїм завданням притягнути до відповідальності, після проведення перевірки.

Дата створення:

Станом на 23 вересня петицію підписали 66 осіб з 250 необхідних.