Призначити начальником КП ЧТУ, Ковалюка Богдана Івановича!!!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановні Чернівчани!
Хто не байдужий до ситуації яка склалася в КП ЧТУ прошу підписати дану петицію.
Ми з Вами побачили які ремонти та меблі в адміністрації ЧТУ, в той час коли бракує коштів на запчастини до тролейбусів!
Депутат Ковалюк Б.І. написав заяву щоб його призначили начальником КП ЧТУ, але мер Каспрук О.П. не квапиться її розглядати хоча сам запропонував пану Ковалюку очолити Чернівецьке Тролейбусне Управління.
Чому не квапиться? А тому що йому та Іванічеку І.А. (теперішній начальник ЧТУ) це не на руку!!!
Саме тому, шановна громада, прошу Вас підтримати петицію та дати можливість молодому перспективному депутату Ковалюку Богдану Івановичу навести лад в нашому тролейбусному управлінні.
Спільними зусиллями!

Шановний Олександре Романовичу!
Ваша електронна петиція № 130 від 13.03.2017 року - розглянута.
Ваша пропозиція є цікавою. Вдячні за турботу про комунальне підприємство "Чернівецьке тролейбусне управління", намір поліпшити його роботу та якість послуг, яке воно надає чернівчанам та гостям міста. Підтримуємо Вашу думку, що робота підприємства залежить від ефективного менеджменту.
Повідомляємолцо станом на 31.03.2017 року посада начальника комунального підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління" не є вакантною. За підсумками Всеукраїнського конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту України КП «Чернівецьке тролейбусне підприємство» у ІУ кварталі 2016 року зайняло перше місце у своїй групі та нагороджено дипломом переможця. Окрім того, колектив підприємства звернувся до Чернівецької міської ради із зверненням на підтримку свого керівника. Працівники підприємства вважають, що директор ЧТУ гідно справляється із своїми обов'язками, забезпечує роботу підприємства, належні умови праці і жодної потреби розривати з ним достроково трудовий контракт наразі немає.
Тому Ваша пропозиція буде взята до уваги , коли з'явиться відповідна вакансія.
Також інформуємо, що Ви були запрошені на розгляд петиції листом, відправленим електронною поштою від 30.03.2017 року, але, на жаль, під час розгляду петиції були відсутні.