Побудувати Аквапарк у Чернівцях

ІНШІ

В нас в місті є річка та безліч великих озер, які можна б будло задіяти до розважально-спортивного центру. Так, в нас є спортивні центри з басейнами, але якщо б був щей такий де є не просто басейни, а й кафе, магазини, зони відпочинку а саме основне, різноманітні гірки для розваг дорослих та малечі - це було б дуже чудово! Здається, це краща ідея ніж будувати тунелі та надземні чи підземні пішоходи. В інших великих містах західної України вже існують такі заклади під назвою АКВАПАРК, і вони чудово розвиваються та збирають людей з усієї України, зокрема і з Чернівців. То, чому ми повинні кудись їхати задля такого відпочинку та ще й поповнювати скарбнички іншим містам, якщо взмозі самі стати центром туризму та розвиватись? Гадаю, що аквапарк значно вдаліше б дивився на березі Прута замість занедбаних та брудних берегів. До то ж це створить нові робочі місця в нашому місті, яких так бракує. І нехай чернівчани відпочивають достойно та з задоволенням у рідному місті!!!!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 29 березня петицію підписали 267 осіб з 250 необхідних.