Про неприпустимість зміни міського автобусного маршруту № 38

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв’язку з майбутнім розглядом на сесії Чернівецької міської ради електронної петиції № 325 щодо відкриття міського автобусного маршруту по вулиці Миру в напрямку до центру міста, просимо депутатів міської ради не підтримувати проект рішення, сформульований департаментом житлово-комунального господарства. Якщо у згадуваній вже петиції № 325 її автор Хмель О.Ю. просить міську раду запровадити маршрут №38а для задоволення транспортних потреб мешканців вулиць Винниченка та Миру, то у редакції департаменту йдеться про зміну схеми руху маршруту №38. Таким чином, згідно оприлюдненого проекту рішення, без жодного пасажирського транспорту залишаються мешканці частини вулиці Південно-Кільцевої, Проектної та Миколаївської, на яких розміщені багато промислових та торговельних підприємств, а також Будівельний ліцей. Просимо депутатів, при розгляді проекту рішення зважити на ці обставини та не вирішувати транспортні проблеми частини мешканців міста за рахунок інших чернівчан.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 18 січня петицію підписали 257 осіб з 250 необхідних.