+ ще 134 громади!

Європейському місту – сучасний Палац спорту

Європейському місту – сучасний Палац спорту
Чернівці – одне з небагатьох міст в Україні, яке на сьогоднішній день не має Палацу спорту.
В сучасних умовах матчі з ігрових видів спорту (баскетболу, волейболу, футзалу…), крім спортивної складової, набувають і розважальний характер. Такі матчі проводяться, передусім, для глядачів, з виступами груп підтримки, конкурсами для дітей, розіграшами призів тощо. Саме глядачі роблять популярними ці види, що сприяє і розвитку спорту в цілому, і пропаганді здорового способу життя.
У Чернівцях є команди з баскетболу, волейболу, які грають у вищих дивізіонах чемпіонату України, не так давно команда з футзалу перемагала у першості України, за цими командами стоїть велика кількість дітей, які займаються у відповідних секціях.
Чернівці, як європейське місто (яке на початку ХХ століття було серед провідних в регіоні за розвитком спортивної інфраструктури, заслуговують на Палац спорту, де на вихідні і чернівчани зможуть цілими родинами позитивно проводити дозвілля, і для гостей міста це буде цікавим приводом завітати до столиці Буковини (спортивний туризм). Підтримка улюблених команд, розваги ля дітей, концерти та інше. Це виховання і мотивація для дітей займатися спортом, популяризація здорового способу життя, Палац спорту допоможе зробити чернівчан здоровішими, патріотичнішими.
У бюджеті України на 2018 рік запланована субвенція місцевим бюджетам на будівництво/реконструкцію палаців спорту.

Просимо:
• Виділити земельну ділянку під будівництво Палацу спорту на 4-5 тис. глядачів в м. Чернівцях.
• Звернутися до Уряду з проханням внести м. Чернівці до списку міст, в яких планують будувати Палаци спорту.
• Включити будівництво Палацу спорту в програму розвитку фізичної культури та спорту в м. Чернівцях.
• Розробити ескізний проект то проектну документацію.

ЧЕРНІВЦІ ЗАСЛУГОВУЮТЬ НА ПАЛАЦ СПОРТУ !!!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 22 лютого петицію підписали 274 особи з 250 необхідних.