Єдина система

Альтернативний маршрут м. Чорноморськ - м. Одеса. 126 59
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Железнодорожное сообщение Одесса- Черноморск

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ХМЕЛЬНЮК ВАЛЕРІЙ ЯКОВИЧ

Брайловській Ю.В.

Відповідь на петицію

Шановна Юліє Володимирівно!

Ваша петиція від 06.02.2017 року про пасажирське залізничне сполучення Одеса-Чорноморськ розглянуто.
Повідомляємо Вам, що перевезення пасажирів між містами Одеса та Іллічівськ (зараз Чорноморськ) здійснювалось до березня 1999 року. Курсування поїздів на зазначеній ділянці керівництвом Одеської залізниці було визнане як незначне та збиткове, а дільницю малодіяльною. Відповідно до рішення засідання дорожньої комісії з демонтажу малодіяльних колій та стрілочних переводів під головуванням головного інженера Одеської залізниці (протокол від 01.07.2004 року №НГ-05/18), з метою уникнення випадків розкрадання сторонніми особами матеріалів верхньої будови колії, телеграфною вказівкою головного інженера Одеської залізниці від 01.07.2004 року №Н/2а колії, де здійснювалось прибуття/відправлення приміських поїздів та стрілочні переводи на зазначеній ділянці були демонтовані. Виконавчі органи міської ради не мали ніякого відношення до прийнятого рішення та його реалізації.
На сьогоднішній день питання відновлення пасажирського сполучення між станціями Одеса (Головна) - Чорноморськ відноситься до виключної компетенції регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».
Виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеської області направлено відповідний лист до регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» для розгляду по суті.

З повагою,
Міський голова В.Я. Хмельнюк