Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб КП КМР "УКОЖФ" та департаменту ЖКГ КМР, бездіяльність яких призвела до загибелі 2 дітей та травмуванню 2 дітей 169 46
Отопление, управляющая компания, ЕДС, ЦНАУ 112 54
Петиція про контроль виконання закону про заборону куріння в громадських місцях. 95 30
Пересмотр исполкомом горсовета норм потребления питьевой воды 65 58
ПОМОГИТЕ ИНВАЛИДУ!!! 58 32
отключение электроэнергии 28 78
Раскраска домов яркими цветными квадратами в результате утепления квартир. Что это? 26 32
Устоновить мусорные мини контейниры по всему городу для какашек собак и мусора через каждые 150 метров 25 64
Проголосити недовіру органам місцевого самоврядування згідно із Законом Укаїни "про місцеве самоврядування" 21 60
Выдвинуть А.Белоусова в номинацию "Людина року!" 19 18
отключение электроэнергии 28 78
Пешеходные переходы 2 88
Давайте утеплять школы, сады , заменять их системы отопления , а не концерты слушать !!!!!! 1 88
Правила дорожного движения 0 88
Пешеходные переходы 2 88
Правила дорожного движения 0 88
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Дозволити городянам встановлювати автономне опалення

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БІЛОУСОВ АНДРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ

Ваша електронна петиція щодо надання дозволу на встановлення індивідуального опалення, розглянута особисто Кам’янським міським головою та опрацьовано в межах наданих повноважень департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради.
Повідомляємо, що на теперішній час в місті Кам’янське діє рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради від 19.10.2017 №299 «Про визначення ДП «Теплотехнік» КП КМР «Тепломережі» надавачом послуг з організації встановлення індивідуального опалення в будинках та приміщеннях м.Кам’янського», яким затверджено порядок встановлення індивідуального опалення в будинках та приміщеннях м. Кам’янського (далі - Порядок).
Згідно Порядку:
п. 3. Для вирішення питання про встановлення індивідуального опалення в будинках, співвласники будинку повинні погасити заборгованість за спожиті житлово-комунальні послуги.
п. 4. Уповноважений представник співвласників будинку надає Надавачу послуг (ДП «Теплотехнік» КП КМР «Тепломережі») письмову заяву щодо укладення договору на послуги з організації встановлення індивідуального опалення.
п. 18. Порядок встановлення системи індивідуального опалення в окремому житловому та нежитловому приміщенні відповідає Порядку встановлення системи індивідуального опалення в будинку, за винятком переліку документів, наданих разом з заявою власника житлового або нежитлового приміщення Надавачу послуг. Власник (наймач) житлового або нежитлового приміщення надає Надавачу послуг письмову заяву щодо укладення договору на послуги з організації встановлення індивідуального опалення з наступним переліком документів:
- копія паспорта та ідентифікаційного коду власника (наймача) приміщення;
- письмова згода мешканців розташованих поверхом вище приміщень
(у разі, якщо димовидалення проходить в передбачений проектом забудови димовий канал);
- копія технічного паспорта приміщення;
- документ на приміщення, що підтверджує право власності чи користування;
- довідка про відсутність заборгованості за спожиті послуги з централізованого теплопостачання за останні три роки та договір реструктуризації заборгованості понад трирічної давності в разі її наявності.
Підсумовуючи викладене вище, необхідно звертатись до ДП «Теплотехнік» КП КМР «Тепломережі» за адресою: м. Кам’янське, вул. Медична, 26 контактний номер телефону: 8(098)-267-56-43.

Станом на 16 грудня надано відповідь на 94 петиції Переглянути