Єдина система

Отлов бродячих собак с улиц города, создание приюта. 171 31
Про повернення газорозподільчої системи міста у комунальну власність 171 76
Безперешкодний пішохідний прохід за будинком побуту Лада 137 5
Перегляд виконкомом Кам'янської міської ради норм споживання води та водовідведення 123 17
проведення повного громадського моніторингу майна та якості надання послуг а також відповідність наявних тарифів якості послуг у всіх комунальних підприємствах та закладах м. Кам'янське 123 59
О недопущении организовать рынок и установку МАФов по ул. Глаголева прямо перед ТРК «Украина» и возле магазина АТБ. 111 83
Про повернення газорозподільчої системи міста у комунальну власність 171 76
Ужасное состояние общественного транспорта 106 73
многоквартирные счетчики на газ 95 75
Навести порядок в Горводоканале 95 81
Запрет на сжигание листьев и прочего мусора 68 63
про відкритий доступ до розпоряджень міського голови 55 62
Новая зона отдыха 48 61
Помогите избавиться от растущей свалки с бомжами возле домов! 46 67
Робота єдиної диспетчерської служби міста 43 84
Робота єдиної диспетчерської служби міста 43 84
Карта дорожных знаков города 29 84
створити громадську раду у м. Кам'янське 0 87
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Підвищення вартості, та погіршення якості комунальних послуг.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БІЛОУСОВ АНДРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ

Вашу електронну петицію щодо підвищення вартості та погіршення якості комунальних послуг в лівобережній частині міста, які надаються УКОЖФ, було розглянуто особисто Кам’янським міським головою
та опрацьовано в межах наданих повноважень департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Повідомляємо, що згідно із Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», у разі якщо протягом одного року з дати набрання чинності цим законом співвласники багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, управління таким будинком здійснюється управителем, який призначається на конкурсних засадах виконавчим органом місцевої ради, на території якої розташований багатоквартирний будинок.
У такому разі ціна послуги з управління багатоквартирним будинком визначається за результатами конкурсу, який проводиться в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної житлової політики і політики у сфері житлово – комунального господарства, а договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком строком на один рік від імені співвласників підписує уповноважена особа виконавчого органу відповідної місцевої ради, за рішенням якого призначено управителя.
Рішенням виконавчого комітету Кам’янської міської ради від 13.09.2016 №242, комунальне підприємство Кам’янської міської ради «Управляюча компанія по обслуговуванню житлового фонду» було визнано управителем багатоквартирних будинків у місті Кам’янське.
Згідно діючого законодавства України, якщо співвласники багатоквартирних будинків мають претензії, щодо надання послуг з управління багатоквартирними будинками, останні мають право скласти акт – претензію, який буде розглянуто підприємством та прийнято відповідне рішення.

Станом на 27 квітня надано відповідь на 84 петиції Переглянути