Єдина система

Спасите водохранилище, водоемы и реки Каменского! 251 9
Звільнити місто від контролю та впливу братів Дубінських 121 16
Ремонт улицы Широкая 92 70
Городская судебно медицинская экспертиза Каменского по ул. Аношкина 67. Вымогательства, шантаж, взятки. Как работает мошенническая схема данного морга. 84 2
Баскетбольные площадки в левобережной части города 74 53
Перейменування Білоруського проїзду на честь загиблого воїна АТО Максима Самойловича 74 65
Красота і порядок 10 мікрорайону 62 10
Тенісний корт на лівому березі міста 58 7
Про стан виконання Програми розвитку та утримання КП КМР "УКОЖФ" на 2016-2020 роки 54 4
Ремонт улицы Широкая 92 70
Освіжаючі рамки 47 77
Бумажные объявления 43 63
Щодо демонтажу пам'ятника радянському дiячевi Л. I. Брежнєву 43 77
Обрезка аварийных деревьев по ул. Медицинской 40 77
Екологія 35 88
Окошки для считывания показаний общедомовых счетчиков 33 84
Чисте повітря над міським парком 27 86
Екологія 35 88
Окошки для считывания показаний общедомовых счетчиков 33 84
Чисте повітря над міським парком 27 86
тротуари відповідно до Держстандарту 24 86
Ремонт фасадов на пр. Свободы 14 86
Облаштування автобусної зупинки для приміських автобусів за залізничним вокзалом. 14 87
Установка обмежувача швидкості по б-ру Будівельників 5 86
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
дмкд 265 19 серпня 13
Нет террору газового хояйства г.Каменское! 265 1 січня 0

Станом на 20 серпня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Индивидуальное отопление

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

БІЛОУСОВ АНДРІЙ ЛЕОНІДОВИЧ

Вашу електронну петицію щодо надання дозволу на встановлення індивідуального опалення в окремих квартирах, було розглянуто особисто та опрацьовано в межах наданих повноважень департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Повідомляємо, що відповідно до Постанови КМУ від 21.07.2005 №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», відключення споживачів від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води здійснюється у порядку, що затверджується центральним органом виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства. {Абзац перший пункту 25 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 1268 (1268-2007-п) від 31.10.2007}
Самовільне відключення від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води забороняється.
На теперішній час, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.10.2007 №1268 щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630, наказу Міністерства регіонального будівництва від 06.11.2007 №169 «Про внесення змін до наказу від 22.11.2005 №4», діє рішення, прийняте виконавчим комітетом міської ради від 24.09.2008 №763 (зі змінами), яким затверджено порядок відключення окремих житлових будинків від мереж централізовано опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання та постачання гарячої води. Цей порядок визначає процедуру відключення від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води окремого будинку при відмові споживачів від послуг.
Цим порядком не передбачено встановлення індивідуального опалення в окремо взятому приміщенні або квартирі.

Але враховуючи протокол засідання постійної комісії
з питань житлово-комунального господарства від 24.07.2017, розглядається питання підготовки проекту рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 17.10.2012 №434 «Про відключення окремих житлових приміщень (квартир)
у багатоквартирних житлових будинках від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від централізованого теплопостачання за умови встановлення індивідуального теплопостачання (опалення та/або гарячого водопостачання)».
Після чого даний проект заплановано винести на розгляд чергового засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради.

Станом на 20 серпня надано відповідь на 88 петицій Переглянути