проведення повного громадського моніторингу майна та якості надання послуг а також відповідність наявних тарифів якості послуг у всіх комунальних підприємствах та закладах м. Кам'янське

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

У зв'язку з наявною скрутною соціально-економічним станом в Україні та у м. Кам'янське, через відверту недовіру до дій органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб, а також через чисельне незадоволення мешканцями міста тарифами та якісттю надання послуг комунальними підприємствами та закладами, у зв'язку з фінансуванням всіх комунальних закладів та підприємств із місцевих бюджетів, представники територіальної громади та представники інститутів громадянського суспільства вимагають від влади міста реалізації їх права на тотальну перевірку всіх наявних комунальних закладів та підприємств із залученням ЗМІ та представників відповідних державних ревізійних інспекцій та аудиторських установ, для запобігання порушення чинного законодавства у господарсько-економічній сфері, сфері охорони праці та охорони довкілля, у сфері антикорупційного законодавства та Закону України "про захист прав споживачів".

Дата створення:

Станом на 24 вересня петицію підписали 150 осіб з 250 необхідних.