задержка зарплаты на пао дмк

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

От трудового коллектива предприятия огромная просьба рассмотреть ситуацию , в правовом поле, с несвоевременной выплатой заработной платы , что приводит к ухудшению социального положения рабочих и невозможности обеспечить семьи необходимым продовольствием , невозможностью своевременно погашать кредиты и коммунальные платежи . Два действующих профсоюза не способны решить наши проблемы . Что уже в скором будущем может привести к социальному взрыву в городе . Доходы рабочих не такие уж большие , чтобы можно было откладывать запас на "чёрный день " .

Ваша електронна петиція, з питання несвоєчасної виплати заробітної плати на ПАТ «Дніпровській металургійний комбінат» розглянута особисто Кам’янським міським головою та опрацьована департаментом охорони здоров'я та соціальної політики міської ради.
Повідомляємо, що за інформацією ПАТ «Дніпровській металургійний комбінат» працівникам комбінату виплачено: 22.05.2017 аванс за травень 2017 року, 08.06.2017 - заробітну плату за травень 2017 року. Розрахунок за травень 2017 року проведено у повному обсязі відповідно до строків, передбачених колективним договором, тобто заборгованість з виплати заробітної плати працівникам підприємства відсутня.

Петицію підписали 251 особа з 250 необхідних.