+ ще 121 громадa!

О недопущении организовать рынок и установку МАФов по ул. Глаголева прямо перед ТРК «Украина» и возле магазина АТБ.

Уважаемый Андрей Леонидович!

Обращаются к Вам жители района «Черемушки».
Как нам стало известно по ул. Глаголева прямо перед ТРК «Украина» и возле магазина АТБ, городские власти хотят организовать рынок и установить МАФы. Обращаемся к Вам с требованием о недопущении этого безответственного решения. Это единственная благоустроенная территория где можно нормально проехать с детской коляской к АТБ и пройти не ломая ног. Если здесь будет рынок, это постоянная антисанитария, грязь, стояние на тротуарах машин с прицепами, как сейчас это происходит напротив магазина АТБ.
И где это видано, чтобы на пешеходных зонах, где гуляют дети, ходят прохожие, в теплое время, где молодежь катается на велосипедах и скейтах организовываются рынки и устанавливаются МАФы. Кстати этот район входит в зеленые зоны, которые имеют благоустройство, на которых запрещено размещать временные сооружения и вести предпринимательскую деятельность решением городского совета от 28.10.2016 № 517-11/VII.

Давайте сделаем наш город Европейским.

Ваша електронна петиція щодо недопущення організації ринку та встановлення МАФів по вул.Глаголєва перед ТРК „Україна” та біля магазину АТБ, розглянута особисто та опрацьована управлінням містобудування та архітектури міської ради(далі Управління).
За результатом опрацювання Управлінням, в межах наданих повноважень, повідомляємо наступне.
На сьогоднішній день, у визначеному напрямку здійснені наступі кроки.
За моєю участю,проведена нарада від 23.05.2017,з питання розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (далі – ТС) по вул.Глаголєва в районі буд. №25 (біля ТРК «Україна»).
На даній нараді було розглянуто питаннярозміщення ТС та пересувних споруд по вул.Глаголєва в районі буд. №25 (біля ТРК «Україна»), прийняття заходів з недопущення подібної ситуації в подальшому, скасування розміщення пересувних споруд, які вже погодили, при цьому було заслухано обґрунтування категоричності позиції директора ТРК «Україна» – приватного підприємця Єлізарова С.Є., який проти розміщення пересувної торгівлі на території благоустрою, з посиланням що роботи з благоустрою були виконані ним при здійсненні будівництва та утримуються у відповідності до затвердженого паспорту благоустрою прилеглої до ТРК «Україна» території.
Відповідно до протоколу від 23.05.2017, було вирішено вважати розміщення тимчасових торговельних об’єктів по вул.Глаголєва в районі буд. №25, біля ТРК «Україна» недоцільним, у зв’язку з чим доручено:
1. Відділу споживчого ринку та захисту прав споживачів департаменту муніципальних послуг та регуляторної політики (Бовкун) відпрацювати з адміністраціями районів місця дислокації пересувних споруд та нових ринків у м. Кам’янське.
2. Управлінню містобудування та архітектури міської ради (Саєнко) на найближчому засіданні робочої групи з питань законності розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Кам'янське розглянути питання:
- скасування паспортів прив’язки ТС розташованих по вул.Глаголєва в районі буд.№25, біля ТРК «Україна»;
- скасування паспортів прив’язки ТС у зв’язку з недотриманням вимог паспорту прив’язки (обкладені цеглою і таке інше);
- скасування розміщення пересувних споруд розташованих по вул.Глаголєва в районі буд.№25, біля ТРК «Україна»;
- підготувати відмови по пересувним спорудам які не відповідають дислокації пересувних споруд.
Крім цього, здійснено наступні дії: міською радою було прийнято рішення про впровадження мораторію на видачу паспортів прив’язки на розміщення ТС (який зараз подовжено до 01.08.2017); підготовлено проект рішення про прийняття мораторію на розміщення пересувних споруд на території міста; питання скасування паспортів прив’язки ТС розташованих по вул.Глаголєва в районі буд.№25, біля ТРК «Україна» зараз вирішується у судовому порядку за позивом директора ТРК «Україна» Єлізарова С.Є.