Робота єдиної диспетчерської служби міста

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Шановний мер.
Несподіваний снігопад стал причиною обриву проводів та поламки гілок та дерев. Відповідно до Вашого розпорядження була створена "ЄДИНИ ДИСПТЧЕРСЬКА СЛУЖБА" за якою закріплені телефонні номери 067-000-15-46, 067-010-1-46 и 067-654-15-46. Це є дуже цінним вчинком. Але (!), остання стіхія показала, що ця служба заснована тільки для отримання грошей з міського бюджету. При спробі дозвонитись на номер 067-000-15-46 оператор повідомляє, що "абонент не може прийняти Ваш дзвінок" та пропонує залишити голосове повідомлення, або направити СМС. Дзвінок на телефон номер 067-010-15-46 мережа повідомляє, що "лінія перевантажена". І тільки на номер 067-246-15 46 бюула можливість дозвонитись, щоб повідомити про обри проводів та поламку дерев. Спроби додзвонитись до єдиної диспетчерської служби через сутки були марні. Перші два номери так і повідмляли, що "абонент не може прийняти ваш дзвнок" і "лінія перевантажена", третій номер - просто ігнорували виклики. Прошу Вас звернути увагу на якість роботи ЕДИНОЇ ДИТСПЕТЧРСЬКОЇ СЛУЖБИ МІСТА. Від якості їх роботи залежить добробут мешканців міста.
Мешканець вулиці Восьмого березня ПОЛІЩУК Павло Іванович.

Дата створення:

Станом на 18 листопада петицію підписали 73 особи з 250 необхідних.