Срочно поставить светофоры на перекрестке Аношкина - Ленина

6 июля 2016 г. была создана петиция по поводу установки светофора на самом аварийном перекрёстке Свободы (Ленина) и Аношкина. 22 сентября 2016 г. был ответ- електронну петицію щодо введення світлофорного регулювання на перехресті просп.Аношкіна та просп.Свободи розглянуто особисто та опрацьовано департаментом житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.
Інформуємо Вас, що департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради будівництво світлофорного об’єкта на перехресті просп.Аношкіна та просп.Свободи(в тому числі проектно-вишукувальні роботи) запропоновано на включення до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2017 рік.
Але, остаточно зазначене питання буде вирішуватись після затвердження бюджету розвитку м. Кам’янського на 2017 рік. Но уже 28.04.2017!!!!! И ни каких действий и информации о светофоре нет и о внесении в буджет 2017 года. Главный вопрос: Так когда же будет установлен светофор?

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 28 травня петицію підписали 74 особи з 250 необхідних.