Здоров’я та спорт

Облаштувати Міський медичний центр здоров’я та медицини спорту тренажерами для занять під відкритим небом, адреса вул.. 9 Травня, 4 (район центрального автовокзалу).
Мешканці міста прошу Вас підтримати петицію створення на території комунального закладу обладнаної тренажерами площадки для занять спортом під відкритим небом. А саме: встановити турніки, рукоходи та інше вуличне обладнання для занять спортом на вулиці, крім того забезпечити освітлення площадки та для запобігання вандалізму встановити неменше 2 відіокамер спостереження.
Позитивна ефект проекту:
1. Міський медичний центр здоров’я та медицини спорту – зможе більш якісно доглядати за спортсменами та пересічними мешканцями
2. Використання площадки для популяризації спорту. Як приклад проведення занять під відкритим небом на площадці співробітниками Міського медичного центру здоров’я та медицини спорту по певних днях для бажаючих.
3. Мешканці сусідніх кварталів зможуть використовувати обладнання в спортивних цілях. Це неменше 10000 чоловік.
4. Можна буде частково зекономити кошти на відновленні дитячих площадок в сусідніх кварталах.
5. Інформацію з камер спостереження при висвітленні на міському сайті можна використовувати в рекламних та правоохоронних цілях.
6. Наявність відповідального власника за комунальне майно спортивної площадки
7. Екологічність діяльності так як вуличне спортивне обладнання не потребує перетворення ландшафту кварталу, а саме бетонування або асфальтування навколишньої території.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 28 травня петицію підписали 7 осіб з 250 необхідних.