Єдина система

Аеропорт 79 18
Прибрати всі МАФи (кіоски) м.Дніпро 74 5
О проблеме открытых люков на дорогах. 55 13
НЕГАЙНО ПРИПИНИТИ ДІЇ ПАТ «Дніпрогаз» З ВСТАНОВЛЕННЯ ЗАГАЛЬНОБУДИНКОВИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ У БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКАХ ЗАМІСТЬ ПОКВАРТИРНИХ 52 12
Водії з телефонами 51 5
Біотуалети 43 5
107-е маршрутное такси 39 17
Речной "трамвай". 212 4
Заборонити ПАТ «Дніпрогаз» обкрадати людей. 98 7
Боротьба з амброзією, як піклування про алергиків 89 12
Аеропорт 79 18
Прибрати всі МАФи (кіоски) м.Дніпро 74 5
О проблеме открытых люков на дорогах. 55 13
Водії з телефонами 51 5
Біотуалети 43 5
107-е маршрутное такси 39 17
Тема звернення Підписали Залишилось
Зробити проспект Д. Яворницького (бувш. К. Маркса) пішохідною зоною на відрізку від пл. Героїв Майдану до вул. Юріуша Словацького (бувш. Сєрова) по суб. та нед. 23 28
Прекратить сброс сточных вод в озеро Котлован (Индустриальный район). Озеру Котлован - достойное место в списке любимых мест отдыха жителей Днепропетровска. 17 24
Установка мусорных ведер,порядок в городе! 13 24
вуличне освітлення 13 28
Зобов"язати комунальні підпиємтсва підписати угоди з жителямі 6 24
Заборона перенесення кінцевої зупинки маршрутного таксі №129С з зупинку Березинська на Лівобережний-3 6 25
Нанести дорожную разметку на дороги и проспекты нашего города. 6 28
ошибки, халатность, произвол врачей 3 28
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Прийняти закон про посилення повноважень дніпропетровської громади і зміцненню системи державного управління в Україні 936 8 серпня 0
Построить Ледовую Арену в г.Днепропетровске! 934 6 травня 0

Станом на 28 серпня усього прийнято до розгляду 2 петиції Переглянути

Остання відповідь

За ночной общественный транспорт в Днепропетровске

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ФІЛАТОВ БОРИС АЛЬБЕРТОВИЧ

Вашу електронну петицію щодо нічного громадського транспорту розглянуто та опрацьовано Департаментом транспорту та охорони навколишнього середовища Дніпропетровської міської ради.
Повідомляємо, що у 2013 році було проведено обстеження пасажиропотоку у місті Дніпро. За даними обстеження було визначено, що для всебічного, повноцінного та якісного обслуговування пасажирів міста, міські автобусні маршрути загального користування повинні розпочинати рух з 05:00 год. І закінчувати рух о 24:00 год.
З урахування даних отриманих під час здійснення обстеження пасажиропотоку та враховуючи побажання мешканців міста, департаментом та охорони навколишнього середовища Дніпропетровської міської ради було погоджено та затверджено графіки руху маршрутів загального користування з 05:00 год. до 24:00.
Також у місті з 23.05.2016 працюють у нічний час трамвайні маршрути № 9,11,12,14,15,16,19.
До того ж, згідно програми розвитку транспортного комплексу м. Дніпро у вересні 2016 планується проведення оновленого обстеження пасажиропотоку у місті Дніпро, що з свого боку дасть фактичний обсяг пасажирів потребуючих пересування містом у нічний час.
Також, сьогодні проводиться соціальний опит населення міста щодо вартості проїзду у нічний час на міських автобусних маршрутах загального користування, для визначення платоспроможності пасажирів. Підприємства автоперевізників, зі свого боку, підготують розрахунок вартості пасажирських перевезень у нічний час та запропонують графік руху на нічних маршрутах міста.
Враховуючи вище викладене, керівництво департаменту транспорту та охорони навколишнього середовища Дніпропетровської міської ради вживає всіх заходів щодо задоволення у повному обсязі потреб мешканців міста не лише у денний, а у нічний час також.

Станом на 28 серпня надано відповідь на 10 петицій Переглянути