Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 121 громадa!
Запретить голосовую рекламу прогулочных катеров 50 11
Восстановить пешеходный переход на пр.Гагарина (район 1-го корпуса ДНУ) с установкой двух "лежачих полицейских" 29 11
Реконструкция и расширение детских игровых площадок в парках города, а также уборка парковых зон города 20 25
Разворот за Трофимовским рынком 17 11
Запретить голосовую рекламу прогулочных катеров 50 11
Разворот за Трофимовским рынком 17 11
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Пролонгацiя договору оренди примiщень аптечних пунктiв "Не болєй!"

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ФІЛАТОВ БОРИС АЛЬБЕРТОВИЧ

За результатами опрацювання електронної петиції, ініційованої Шапіро Григорієм Дмитровичем, тема якої була вказана як „Пролонгацiя договору оренди примiщень аптечних пунктiв „Не болєй!”, керуючись приписами ст. 231 Закону України „Про звернення громадян”, повідомляємо наступне.
Дана петиція не була винесена на розгляд робочої групи для опрацювання електронних петицій на підставі того, що Дніпровська міська рада є органом місцевого самоврядування, що представляє інтереси територіальної громади міста, а не лобіює діяльність комерційних організацій.
Також, відповідно до частини 1 статті 18 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відносини органів місцевого самоврядування з підприємствами, установами та організаціями, що не перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад, будуються на договірній і податковій основі та на засадах підконтрольності у межах повноважень, наданих органам місцевого самоврядування законом.
Крім того, варто зазначити, що особа, яка вважає, що їй безпідставно відмовили в укладенні договору оренди на новий строк, порушили її право на укладення договору оренди на новий строк, вправі звернутися до суду за захистом своїх законних інтересів та прав.

Станом на 19 серпня надано відповідь на 20 петицій Переглянути