+ ще 101 громадa!

На підтримку заступника міського голови Лисенка М. О.

28 листопада 2016 року на сайті Дніпровської міської ради була опублікована петиція «Про звільнення заступника міського голови Лисенка М. О.», в якій автор необґрунтовано звинувачує Михайла Лисенка в різноманітних порушеннях.
В той самий час стало відомо про те, що для збору підписів під даною петицією один з «підприємців» міста викликав своїх співробітників декількох ресторанних комплексів й лакофарбового заводу з метою реєстрації на сайті петицій та голосування за вищевказану петицію під різноманітними приводами. Більше того, в соціальній мережі Facebook від різних осіб поступали пропозиції до її користувачів щодо голосування за петицію з подальшим поповненням телефонного рахунку на 200 гривень.
Отже, враховуючи вищевикладене, а також факт позитивних кардинальних змін в інфраструктурі міста, ремонт доріг, житлового фонду, благоустрою та інших змін, пропоную міській раді та міському голові не реагувати на петицію «Про звільнення заступника міського голови Лисенка М. О.» й, навпаки, нагородити заступника міського голови з питань житлового господарства та інфраструктури Михайла Лисенка подякою міського голови за особистий внесок в розвиток м. Дніпра.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 17 січня петицію підписали 950 осіб з 900 необхідних.