Вынести на обсуждение с жителями ликвидацию 33 маршрутов

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

19 декабря директор департамента транспорта и транспортной инфраструктуры Днепровской городского совета Игорь Маковцев подписал с перевозчиками города меморандум о сотрудничестве. Документ предусматривает изменения в транспортной сети города, в частности, ликвидацию 33 маршрутов как дублирующих.
Так как многие из перечисленных маршрутов не имеют аналогов (например, 134, 135) и их ликвидация создаст большие неудобства для жителей города, просим вынести на обсуждение меморандум и все его детали с маршрутами движения автобусов.

Робоча група розглянула електронну петицію «Про винесення на обговорення з жителями міста Дніпра ліквідацію 33-х маршрутів» згідно з чинним законодавством України.
За результатами засідання члени робочої групи рекомендували директору департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігорю Маковцеву провести громадські слухання щодо змін у транспортній системі, які передбачає меморандум про співпрацю і взаємодію між департаментом та автомобільними перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування.

Петицію підписали 1204 особи з 900 необхідних.