Облаштування піднятих пішохідних переходів, острівців безпеки та пандусів на вулицях міста Дрогобича

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв’язку зі збільшенням кількості випадків травматизму пішоходів, зокрема дітей, спричинених наїздами автотранспорту, з метою безпеки і зручного пересування мешканців та гостей міста, пропоную:
1. Облаштувати пішохідні переходи піднятого типу на вул. Лесі Українки (в межах будинків № 25 та №56), вул. І. Франка (навпроти будинку № 20 (Будинок культури), вул. Т. Шевченка (навпроти будинку №9 (Будинок Дрогобицької ОДПІ)), а також навпроти навчальних закладів міста Дрогобича. Окрім цього, передбачити у цих місцях точкове контрастне освітлення та відповідні попереджувальні знаки;
2. У зв’язку з облаштуванням та реконструкцією пішохідних доріжок, передбачити облаштування пандусів з виїздом на пішохідний перехід, оскільки ця проблема актуальна не лише для людей з фізичними вадами, літніх людей, а й батьків з дитячими візочками, зокрема молодих мам;
3. На вул. Самбірській, вул. П. Сагайдачного, вул. В. Великого, вул. М. Грушевського, вул. Стрийській, вул. Трускавецькій у місцях, де трапляються ДТП за участю пішоходів, передбачити облаштування острівців безпеки;
4. Для реалізації облаштування вищезазначених інфраструктурних об’єктів передбачити кошти у міському бюджеті на 2018 рік.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 січня петицію підписали 57 осіб з 65 необхідних.