+ ще 121 громадa!

Створення повноцінного парку в Гостомелі

с. Гостомель при її близькості розташування до хвойних лісів не має свого хвойного парку, де б жителі селища могли проводити свій вільний час. Допоки, земельні ділянки які передані в оренду комунальномі підприємству в лісовій зоні не забудовані, просимо розірвати договори оренди, в односторонньому порядку та створити парк на благо жителів. Фото запропонованого місця долучається

Розглянувши Вашу петицію Гостомельська селищна рада повідомляє наступне. Ваша електронна петиція, яка надійшла на адресу селищної ради та набрала необхідну кількість підписів на її підтримку, була розглянута профільними постійними депутатськими комісіями Гостомельської селищної ради та подана на пленарне засідання сесії Гостомельської селищної ради. 26 січня на засіданні сесії дане питання було знято на доопрацювання.
__________________________________________________________________________
16 лютого дану петицію було розглянуто на сесії Гостомельської селищної ради. Рішення не набрало необхідної кількості голосів.