Встановлення надпису "Горішні Плавні" на відвалах ПГЗК

3 червня 2017 року минув рік з дня, коли набрала чинності постанова Верховної Ради про перейменування м. Комсомольська в м. Горішні Плавні. За цей рік Горішні Плавні стали відомими на всю Україну та далеко за її межами. Тисячі туристів відвідали місто, а десятки тисяч планують це зробити найближчим часом. Місто регулярно потрапляє до туристичних путівників та ТОП-місць, які варто відвідати в Україні.

З метою розвитку туристичного потенціалу міста та приваблення більшої кількості туристів, пропонуємо встановити на відвалах кар'єру Полтавського гірничо-збагачувального комбінату залізний надпис «Горішні Плавні», по прикладу відомого пам'ятного знаку «HOLLYWOOD» на Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі.

Пропонуємо встановити надпис «Горішні Плавні» на відвалах кар'єру навпроти Піддубного на в’їзді в місто. Літери надпису пропонуємо виготовити з міцного металу, а їх розмір має бути приблизно 13 м. у висоту та 9 м. у ширину.

Хочемо звернути вашу увагу, що у Лос-Анджелесі знак був також створений як реклама місцевості у 1923 році, але він став настільки популярним і відомим, що став фірмовим знаком кіноіндустрії США. То ж зробимо Горішні Плавні одним з українських символів!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 26 червня петицію підписали 111 осіб з 175 необхідних.