Єдина система

Бювети у Ірпені 68 77
Бювети у Ірпені 68 77
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Заборона на вирубку зелених насаджень в Ірпені 314 20 січня 11

Станом на 23 січня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Огорожа залізничної магістралі парканом в межах м. Ірпінь

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КАРПЛЮК ВОЛОДИМИР АНДРІЙОВИЧ

Комунальним підприємством «Контроль благоустрою міста» Ірпінської міської ради Київської області було отримано петиціющодо огородження залізничної магістралі парканом в межах міста Ірпінь,яка набрала 308 голосів станом на 05.12.2016 рокута згідно ст. 231 ЗУ «Про звернення громадян» підлягає до виконання.
07.12.2016 року в м. Ірпінь, Київської області на підставі звернень батьківського комітету школи № 12 та телефонної вказівки головного інженера-першого заступника начальника регіональної філії ПЗз за участі першого заступника міського голови Ірпінської міської ради Київської області Христюка Д.В., начальника відділу з надзвичайних ситуацій Костюк О.О., було проведено комісійне обстеження місць концентрації стихійних переходів громадян на території станції Ірпінь, з метою вирішення питання щодо встановлення додаткового огородження.
Згідно акту комісійного обстеження території станції Ірпінь 07.12.2016 року комісія постановила:
1. БМЕУ:
1.1. Провести обстеження, скласти кошторис на виконання капітального ремонту підземного пішохідного переходу по ст. Ірпінь.
Термін – до 15.12.2016 р.
1.2. Надати пропозиції щодо внесення до Плану капітального ремонту на 2017 рік ремонту підземного пішохідного переходу з урахуванням усунення зазначених вище недоліків.
Термін – до 16.12.2016 р.
2. Підтримати пропозицію міської адміністрації щодо встановлення паркану за рахунок бюджету міста та всебічного сприяння з боку залізниці у вирішення даного питання.
12.12.2016 року КП «Контроль благоустрою міста» Ірпінської міської ради Київської області звернулося з офіційним листом до голови правління ПАТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» ВойцихаБалчуна з проханням співпраці та допомоги у встановленні паркану для обмеження виходу пішоходів до залізничних колій вздовж залізничної станції міста Ірпінь та ремонту підземного пішохідного переходу на залізничній станції міста Ірпінь.
На сьогоднішній день за рахунок підприємців міста, депутатів Ірпінської міської ради Київської області та сприяння Ірпінського міського голови Карплюка В.А. частково встановлено паркан для обмеження виходу пішоходів до залізничних колій на території земель комунальної власності та власності приватних підприємців.

Станом на 23 січня надано відповідь на 12 петицій Переглянути