Побудова додаткового корпусу спеціанізованої загальноосвітньої школи №2

ОСВІТА

В звязку з побудовою та заселенням великої кількості багатоквартирних будинків (ЖК Версаль Парк, ЖК Контраст, ЖК Атриум, ЖК Дипломат, ЖК Status, ЖК Капитал) ситуація з браком навчальних місць в ЗОШ №2 стане критичною. Територія ЗОШ №2 дозволяє побудувати додатковий корпус, для збільшення кількості місць та в майбутньому не було 2-гої зміни у школі.

У зв` язку із поданою Вами петицією до Ірпінської міської ради 30 січня 2017 року щодо побудови додаткового корпусу ЗОШ №2 повідомляємо наступне. Питання підвищення якості надання освітніх послуг в Ірпінському регіоні, в т.ч. збільшення кількості місць в загальноосвітніх навчальних закладах завжди перебуває в центрі уваги міської влади, про що говорить цифра, передбачена в міському бюджетіна розвиток освіти м. Ірпеня в 2017 році, а саме близько 42 млн грн.
З метою збільшення кількості місць для учнів у 2017 році передбачено реконструкцію Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи I-IIIст №2 по вул. Тургенівська 28, що дозволить розширити загальну площу школи на 767,9 кв. м. (9 класів ) і додатково прийняти 160 учнів. Вартість проекту становить близько 13млн грн.
Станом на 05.05 2017 проектною організацією підготовлено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію школи і передано її на експертизу до відповідної установи, після чого мають розпочатися ремонтно-будівельні роботи з надбудови 3-го поверху.