Виділити земельну ділянку, та закласти в бюджет м.Ірпінь на 2018 р. кошти для будівництва середньої загальноосвітньої школи в на відстані не більше 500 м, від ЖК Синергія 3, Фортуна, Річ Таун.

Через швидке зрастання кількості і щільності населення в районі вул. Мечнікова, вул. Новооскольської і вул. Джерельної (ЖК Синегія 3, 2, 1, ЖК Фортуна, ЖК Рич Таун, ЖК Столичний Квартал, ЖК Уютный, ЖК Джерело, ЖК Грин Ярд, ЖК Прованс, ЖК Новосёл, ЖК Гранд Лайф, ЖК Теплий Стан, ЖК Позитив та ін., а також приватний сектор - в цілому після заселення всіх ЖК біля 10000 мешканців) та відсутності школи в межах щонайменше 2-х км, в нашому мікрорайоні створені надзвичайно несприятливі умови для розвитку та зайнятості дітей, а також створені несприятливі умови для відвідування дітьми шкільного віку загальноосвітньої школи і реалізації їх конституційного права на освіту. Ті школи що знаходяться на великій відстані також перевантажені і не мають можливості прийняти додатково дітей, без значного збільшення кількості учнів в кожному учбовому класі (інколи до 1.5-2 разів). Це створює несприятливі соціальні умови розвитку особистості. Також, щоранку різними видами транспорту діти повинні добиратися до школи і щовечора додому, враховуючи кількість дітей, це створює додаткове навантаження на транспорту мережу, а інколи і додаткову небезпеку для дітей. Щоб вирішити це питання необхідно збудувати нову загальноосвітню школу щонайменше на 1200 учнів, в межах пішої доступності (не більше 500 м, від ЖК Річ Таун). Просимо виділити земельну ділянку під будівництво середньої загальноосвітньої школи, що відповідає вищезгаданим вимогам, внести в бюджет м.Ірпінь на 2018 р. кошти на будівництво.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 21 вересня петицію підписали 321 особа з 300 необхідних.