Щодо вирішення питання з приміщеннями для ПАТ «Укрпошта»

ІНШІ

Нещодавно в Ірпені закрили одне з відділень Укрпошти, яке розташовувалося в маленькій кімнаті по вул. Соборна, 98. За інформацією отриманою з розмови з представниками підприємства, працівники відділення працювали в нестерпних умовах. Це стало причиною написання ними заяв про звільнення і закриття відділення. Приміщення відділення від сили становило 6 кв . м., де розміщалися : склад з посилками , робочі місця працівників і клієнти. Причому кількість клієнтів , яких обслуговувало відділення становить третину від кількості мешканців міста.
Після закриття відділення всі вони пере направлені на центральне відділення Укрпошти, яке і до того було перенавантажене. Тепер для того, щоб вирішити свої питання в Укрпошті ( заплатити за комунальні послуги, відправити або отримати посилку), людям доводиться простоювати по годині, а то й по півтори у черзі.
Звертаємо Вашу Увагу, що Ірпінь уже сім років поспіль є лідером з житлового будівництва в Україні за рахунок чого кількість населення за 10 років зросла вдвічі. Водночас обсяги роботи у ПАТ «Укрпошта» значно зріс в зв’язку із розвитком інтернет торгівлі. Особливо це актуально для Ірпеня, більшу частину мешканців новобудов якого становлять молоді сім’ї з дітьми , мами яких перебуваючи у декретній відпустці практикують продаж і купівлю товарів через інтернет.
В зв’язку з вищеописаними обставинами звертаємося до Міського голови міста Ірпеня сприяти ПАТ «Укрпошта» в забезпеченні необхідної кількості приміщень для надання якісних послуг мешканцям Ірпеня.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 вересня петицію підписали 47 осіб з 300 необхідних.