Створення парку відпочинку

Через швидке зрастання кількості і щільності населення в районі вул. Мечнікова, вул. Новооскольської і вул. Джерельної (ЖК Синегія 3, 2, 1, ЖК Фортуна, ЖК Рич Таун, ЖК Столичний Квартал, ЖК Уютный, ЖК Джерело, ЖК Грин Ярд, ЖК Прованс, ЖК Новосёл, ЖК Гранд Лайф, ЖК Теплий Стан, ЖК Позитив та ін., а також приватний сектор - в цілому після заселення всіх ЖК біля 10000 мешканців) та відсутності парку відпочинку в межах щонайменше 2-х км, в нашому мікрорайоні створені надзвичайно несприятливі умови для відпочинку мешканців , а також створені несприятливі умови для спортивного розвитку дітей. Ті парки,що знаходяться на великій відстані також перевантажені і не мають можливості прийняти додатково відпочивающих. Це створює несприятливі соціальні умови для мешканців, що негативно відображаеться на Їх здоров'і. Щоб вирішити це питання необхідно збудувати новий парк не менее 5 га в межах пішої доступності (не більше 500 м, від ЖК Гранд Лайф). Просимо виділити земельну ділянку під будівництво парку, що відповідає вищезгаданим вимогам, внести в бюджет м.Ірпінь на 2018 р. кошти на будівництво

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 21 листопада петицію підписали 318 осіб з 300 необхідних.