Заборона отримання дозволу ТОВ "ВНГ СТАНДАРТ" на викиди отруйних речовин у повітря

ЕКОЛОГІЯ

ТОВ «ВНГ СТАНДАРТ» (м. Ірпінь, вул. Михайла Стельмаха 9А) повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Джерелами утворення забруднюючих реовин є склад тирси, лінія виробництва брикетів, верстат торцювальний ВТ-1, печі опалення 4 од. Джерелами викидається: оксиди азоту, вуглецю оксид, метан, вуглецю оксид, інші. Дані сполуки є високотоксичні і концерогенні в будь-яких кількостях, несуть непоправну шкоду для здоров'я громадян. Підприємство унеможливлює проживання в районі меблевої фабрики для людей. Дим, чад, сморід і пилюка стоїть стовпом котрий місяць. Слід відзначити, що дане підприємство працює без необхідних дозволів вже більше трьох місяців, порушуючи чинне законодавство України щодо екоголії довкілля, та зокрема Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів від 24.07.96 року №379/1404, де підприємства з даним видом господарської діяльності повинні розміщуватись відносно житлових об'єктів на відстані 500-1000 м. В даному випадку в 30 м. від виробництва знаходяться масив житлових будинків, парк письменників, міський пляж р. Ірпінь.

Закликаємо усіх, кому не байдуже чим будемо дихати ми та наші діти приєднатися до протесту!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 19 листопада петицію підписали 327 осіб з 300 необхідних.