Єдина система

Підвищення відповідальності населення стосовно належного утримання тварин 42 35
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Відновлення роботи дошкільного дитячого закладу "Орлятко" зі збереженням профілю діяльності 101 16 березня 7

Станом на 23 березня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Благоустрій та організація, пляжів міста, до початку літнього періоду.

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ДЯЧЕНКО АНДРІЙ АНДРІЙОВИЧ

На електронну петицію до влади м. Каховка про благоустрій та організацію пляжів міста до початку літнього періоду повідомляємо наступне.
Питання про підготовку до літнього купального сезону та організацію місць масового відпочинку населення на водних об'єктах в місті щороку розглядається на засіданні міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Але у зв’язку з продажем у 2002 році аварійно-рятувальної станції, яка була складовою частиною обласної водолазно-рятувальної служби Товариства рятування на водах України у приватну власність і фактичною її ліквідацією, великими матеріальними витратами по створенню комунальної аварійно-рятувальної станції та неможливістю забезпечення безпеки людей в місцях масового купання приймається рішення пляж у ж/м Свєтлово не відкривати. Питання організації місць масового відпочинку та заходи з їх благоустрою будуть розглядатись міською постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та виконавчим комітетом у березні-квітні поточного року.
Організація благоустрою міста, в тому числі і місць масового відпочинку людей, виконавчим комітетом вирішується. Щороку КП “Комунальне транспортне підприємство” виділяються кошти із міського бюджету на виконання заходів з благоустрою міста. Під час проведення двомісячника благоустрою КП “Комунальне транспортне підприємство” вживаються заходи з санітарної очистки берегової зони та благоустрою зон відпочинку. Так, у 2016 році було завезено 50 тон піску у зону відпочинку в ж/м Свєтлово, виконано вертикальне планування території, проведений ремонт фонтанчика питної води, був встановлений контейнер для сміття. В зону відпочинку на розі вулиць Василя Хоменко та Набережної завезено 300 тон піску та проведено планування території. Для встановлення на території місць відпочинку додаткових навісів для захисту від сонця, перевдягалень, лавок та інших предметів для створення умов для комфортного відпочинку необхідно виділити додаткові кошти із міського бюджету. Питання визначення вартості зазначених заходів буде опрацьовуватись і пропозиції щодо виділення додаткових коштів будуть надані до міської ради.

Міський голова А.А. Дяченко

Станом на 23 березня надано відповідь на 2 петиції Переглянути